Hälsoträningspass

SILVE-KLINIKEN


Södra Lundavägen 10, Staffanstorp


Tel: 046-254841, Mail: christina@silvekliniken.se

    Yoga Andning och Meditation 


Yin yoga: måndagar kl 19.00


Andning / meditation: tisdagar kl 13.00


Lättare yoga: onsdagar kl 19.00


Lättare yoga och meditation: torsdagar jämn vecka kl 18.15


Tänk på att detta gäller som friskvård!


Tiden: för Yoga passen är ca 75 min och Andning/Meditation passet ca 50 min. Passen kostar 100 kr/st. Alla kan komma och ingen erfarenhet krävs, men tänk på att yin yogan kräver lite mer rörlighet i kroppen.


Passen är små endast 5-8 pers per pass, så vänta inte med att anmäla dej om du vill komma. Du kan komma på så många du vill eller så få du vill. Nybörjare välkomna, passar både äldre och yngre men du måste kunna sitta och ligga på yogamattan.


Du anmäler dej på telefon 046-254841, sms 0736-357580, mejl christina@silvekliniken.se eller via meddelande till Silveklinikens fb sida. Du får bekräftelse på att du kommit med i passet så fort jag har möjlighet att svara dej.


Anmälan är bindande. Vid återbud ring 046-254841, smsa 0736-357580, mejla christina@silvekliniken.se  eller skicka medddelande till Silvekliniknes fb sida . Återbudet ska vara inne senast kl 11.00 samma morgon och skriftligt återbud ska bekräftas av Silvekliniken för att gälla. Sker inte återbudet på rätt sätt debiteras tiden.


Betalning sker antingen i förväg eller på plats med swish,kort eller kontanter.


Rabattkort: köp 10 gånger och få 11e gången gratis. Blanda fritt mellan passen.


Dörren låses 5 min innan passet börjar så alla hinner betala och komma på plats och i stillhet innan passen börjar, så kom i god tid, gärna senast 10 min innan. Vänligen respektera att inga sena insläpp görs!


Avkoppling före pass Dörren är öppen 30 min före passet börjar om du vill koppla av en stund innan vi börjar.


Yoga matta finns i storlek 73x61, men har du en egen får du gärna ta med den.


Ta med:

större handduk att lägga på mattan

mindre handduk att använda som redskap och om du blir svettig

vattenflaska


Tänk på

Att inte ha stark parfym, rakvatten,deodorant eller liknande, många är doftallergiker.

Ta av dej armbandsklockan så du inte blir stressad av tiden

Mobilerna ska stängas av och får inte tas med in i yoga rummet!

Väskor ytterkläder och liknande får inte följa med in i yogarummet

Det ska vara tyst i yogarummet, inget prat

Ha sköna komfortable kläder, gärna träningskläder

Du får inte gå med skor i yogarummet, barfota, flipflop eller strumpor på

Yoga utförs barfota
                                          Välkommen / Namasté

Bara Vara!

Så sällan vi ger oss detta i den så stressade vardagen som vi skapat. Vid fem tillfällen under våren får du krypa in i en mysig oas som är skapad för att främja bästa möjliga avslappning.


Ingela Krondahl kommer att guida dig genom din kropp och via olika tekniker får du kännerdom om hur din kropp fungerar och varför samt hur du kan släppa stress och spänningar. Meditation är ett effektivt redskap mot ohälsa och stress.


Kursen är förlagd under lördad förmiddag för att du ska få en möjlighet att slääppa arbetsveckan och gå in i helgen så utvilad och "nytankad" av hög energi som möjligt.


Fem fristående tillfällen. Fåtal platser, anmäl intresse till ingela Krondahl, 0760-480647, swisha för att garanterad plats. Anmälan är bindande.


Datum: 30/3, 13/4, 27/4, 11/5 samt 25/5

Tid:       10.30-11.30

Pris:      100 kr / gång

Plats:     Silvekliniken, Södra Lundavägen 10, Staffanstorp


Hjärtligt Välkommen!

Ingela

Guidade meditationer


Vill du kunna urskilja din egen inre röst och sanning från andras? Vill du hämta hem din egen auktoritet? Vill du handla mer utifrån din intuition? Vill du skapa ett liv i balans?


Vid fem fristående tillfällen, varannan söndag, under våren guidar Ingela Krondahl så du får möjlighet att "lära känna" ditt högre jag samt förstärka och integrera denna underbara del av dig själv i ditt liv! Du kommer att guidas genom meditationer till inre kännedom och högre medvetande.


Anmälan görs till Ingela Krondahl, 0760-480647, fåtal platser så swisha för att få garanterad plats. Anmälan är bindande.


Datum: 31/3, 14/4, 28/4, 12/5 samt 26/5

Tid:       17.30-18.30

Pris:      100 kr/gång

Plats:     Silvekliniken, Södra Lundavägen 10, Staffanstorp


Varmt Välkommen!

Ingela


Kanaliserade konsultationer med Ingela Krondahl


Passa på att boka in en kanaliserad konsultation! Få svar på frågor och lösningar på problem, lös upp spänningar i din tanke-känslo- och fysiska kropp på ett enkelt sätt. Jag kanaliserar våra högre jag (både ditt och mitt) och det finns inte en konsultation som är den andre lik. Gemensamt för alla konsultationer är den healing som vi båda omsluts av via de höga energier som sätts igång genom kontakten med våra högre jag. Det kan vara en mäktig upplevelse!


Under våren kommer jag finnas på Silvekliniken i Staffanstorp varannan helg med början den 30-31 mars. En konsultation kostar 350 kr och tar ca en timme.

För mer information eller bokning ring/sms:a 0760-480647.


Välkommen!